کوکوی ترکیه
آموزش کامل و طرز تهیه کوکوی ترکیه به سبک رستورانی در منزل
طرز تهیه کوکوی ترکیه بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
اگر شما هم نام این کوکو را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید.
آموزش کامل و طرز تهیه کوکو ترکیه به سبک رستورانی در منزل
این کوکو از غذاهای سنتی و قدیمی و همچنین پرطرفدار ترکیه می باشد.اگر سابقه خوردن غذاهای ترکیه را داشته باشید حتما می دانید که کبا ترکی و کوکوی ترکیه و پیده و مانتی و سوپ عدس و کئفته و صدف سیاه از غذاهای محبوب این کشور می باشند.امروز می خواهیم طرز تهیه این کوکوی خوشمزه را برای شما عزیزان آموزش دهیم.امیدواریم با درست کردن این غذا لحظات خوبی را برای خانواده خود هدیه آورید.
مواد لازم برای تهیه کوکوی ترکیه :
سیب زمینی :♦: 3 عدد
پیاز سرخ کرده :♦: 2 لیوان
سبزی ترخون خرد شده :♦: 1 فنجان
پودر اویشن :♦: 4 قاشق غذا خوری
تخم مرغ :♦: 4 عدد
پنیر پیتزا ورقه :♦: 5 عدد
نمک ،فلفل ،زردچوبه :♦: به میزان لازم
لوبیا پخته شده :♦: ۲ لیوان
آموزش کامل و طرز تهیه کوکو ترکیه به سبک رستورانی در منزل
مواد لازم در این دستور برای تهیه غذا برای 4 نفر می باشد.
طرز تهیه فیله کوکوی ترکیه :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه کوکوی ترکیه ابتدا باید سیب زمینی ها را به صورت مربع ریز خورد کرده و در روغن سرخ میکنیم ، بعد درظرف گودی پیاز سرخ کرده سیب زمینی سرخ کرده سبزی.آویشن و لوبیا پخته شده را همراه با تخم مرغ و نمک فلفل زردچوبه خوب مخلوط کرده بعد در تابه روغن ریخته مواد را داخل تابه میریزیم روی ان پنیر پیتزا ورقه ای قرار میدهیم با حرارت ملایم تا زیر کوکو خوب سرخ شود و پنیر روی ان اب شود این کوکو نیاز به برگرداندن ندارد.
کوکوی ترکیه
- ۹۷/۱۰/۰۶
هر وقت
از دست کسی یا چیزی ناراحت شدی
فقط یه لحظه به نبودنش
یا
نداشتنش فکر کن !